Teraszfedések

Teraszfedések, teraszlezárások

A teraszfedések iránti igény folyamatosan növekszik. Akár az árnyékolás, akár a lakótérbővítés, akár egy hangulatos pihenőhely kialakítása a cél, vállalkozásunk termékkínálatában biztosan van egy alternatíva amely kielégíti a megrendelői igényeket. Alumínium szerkezetű nyárikertek, télikertek, visszahúzható ponyvás és bioklimatikis pergolák kivitelezésével egyaránt foglalkozunk. A szerkezetek egyedileg gyártottak és számos kiegészítővel tehetők teljesen testreszabottá. Elérhető többféle LED világítás opció, infravörös hősugárzó, oldalzárás biztonsági vagy hőszigetelt üveggel, vertikális és tető árnyékolók vagy bluetooth audio rendszer.

A téliikertek és a pergolák szerkezete egyaránt könnyű, tartós, erős és ellenálló alumíniumból készül, ennek köszönhetően a felületkezelési lehetőségek szinte végtelenek. Elérhető minden RAL szín, eloxált vagy fa hatású felület.

Az alumíium szerkezetű teraszfedések (nyárikertek, télikertek és pergolák egyaránt) megfelelő tervezés és kivitelezés mellett évtizedekig otthonuk ékei lehetnek.

Annak érdekében, hogy ne kelljen a látogatóknak hosszú szöveget böngészniük rendszereinket külön blog posztokban mutatjuk be melyek linkjeit alább katalogizáljuk:

Üvegfal rendszerek, alumínium nyílászárók:

  • Todocristal keret nélküli üvegfal rendszer: https://galikkonstrukt.hu/blog/todocristal-keret-nelkuli-uvegfal/20/

Nyárikertek, télikertek:

  • még nincs poszt feltöltve ebben a kategóriában

Pergolák:

  • még nincs poszt feltöltve ebben a kategóriában

A piacon számtalan pergola és télikert modell van jelen, ezért nem könnyű eligazodni közöttük. Rendszerválasztási, műszaki tanácsadásért vagy árajánlatért lépjen kapcsolatba kollégáinkkal.

Amennyiben valamelyik termékünk, szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba.