Rólunk

Nyílászárók, üveg épületelemek és teraszfedések tervezésével, értékesítésével és kivitelezésével valamint minidaru értékesítéssel foglalkozunk.  Ügyfeleink főként prémium termékek gyártói és egyben beszállítóink is. Emellett folyamatosan keressük az új üzleti lehetőségeket generálkivitelezők, nyílászáró gyártók és lakossági ügyfelek személyében. Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll. Az oldalunkon elkészült munkáinkról és forgalmazott termékeinkről találhat fotókat és információkat a kedves látogató.

Rólunk
Miért minket válasszon?

Széleskörű szolgáltatások, modern eszközök, jól képzett kollégák

Széleskörű szolgáltatások

Széleskörű szolgáltatások

Szolgáltatáscsomagunk keretében vállaljuk szerkezetek tervezését, megrendelését, szállítását kivitelezését, szükség szerint programozását és karbantartását.

Modern eszközök

Modern eszközök

Munkánk során nyomon követjük a technika fejlődését. Az új technológiákat, gépeket figyeljük és a legjobbakat beillesztjük gépparkunkba. A jó szerszám elengedhetetlen a megfelelő minőségű szakmunkához

Jól képzett kollégák

Jól képzett kollégák

"Jó pap holtig tanul" tartja a mondás. A technika fejlődik, ezért szükséges vele lépést tartani és folyamatosan tanulni. Ezért ha adódik valamilyen szakmai szeminárium vagy kiállítás azon megjelenünk.

Amennyiben valamelyik termékünk, szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba.